вторник, 7 април 2009 г.
Лесен специалитет с кайма и топено сирене!
400 гр. кайма ( аз ползвах едно пакетче "Тандем" )може и повече , но ще увеличите продуктите)
2-3 кисели краставички
половин саламче топено сирене
1 филия хляб
1 яйце за каймата и 3 или 4 яйца за отгоре
чубрица,сол,кимион,чесън на прах
Омесвате каймата (краставичките и топ . сирене на малки кубчета нарязани) и разстилате в намаслена тава около 1,5 см. дебелина. Ако ще слагате яйца направете с пръсти леки вдлъбнатини за яйцата . Печете на 220 градуса 30 минути.
След това чуквате по едно яйце във вдлъбнатинките , които сте направили предварително и печете още 5 мин. до готовност на яйцата.
Препоръчвам ви да го приготвяте преди самото ядене
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар